Vision for Family Life
Wandel in jullie bestemming als gezin

 

God verlangt ernaar dat man en vrouw elkaar aanvullen en zo Gods Beeld in de maatschappij weerspiegelen. De mens is immers de kroon van Gods Schepping (Psalm 8). Zo zijn kinderen dan ook bedoeld, als een vrucht van een hechte relatie tussen man en vrouw onder Gods rijke zegen (zie: Psalm127:3). Echter, vaak zien we een gebroken beeld. Liefde en trouw zijn niet meer de normen van deze tijd. De gevolgen: ruzie, scheiding en geestelijke en emotionele kwetsing. Kinderen kunnen niet meer terugvallen op een hechtgezinsleven. Vision for Family Life helpt echtparen om relaties te herstellen, bouwen en groeien. 

Het is onze passie jullie te helpen bij het zoeken naar een stevig fundament in Christus. Om van daaruit te kijken naar jullie bestemming met elkaar. Zodat jullie  kinderen kunnen opgroeien in harmonie met zichzelf en met de omgeving. Dan gaan we weer ervaren waarvoor God ons heeft bedoeld: om de wereld te bewerken en te bewaren in een hechte relatie met God en met elkaar.

Diverse trainingen

Kies voor Vision for Marriage...>, (Marriage Course) als je wilt bouwen aan een sterk huwelijk.
Kies voor Vision for Destiny...>, (vervolg Marriage Course) om te ontdekken wat jullie unieke bestemming is als echtpaar.
Kies voor Vision for Family...>, voor een stabiel en hecht gezin.